T5.ro este un serviciu gratuit prin intermediul căruia proprietarii site-urilor își pot face publice statisticile din Google Analytics. Am promovat acest proiect încă din ziua apariției pentru că mi se pare util să îți poți publica statisticile pe un site terț fără a fi nevoie să instalezi alt serviciu de web analytics. Practic, T5.ro folosește API de GAnalytics după ce proprietarul îi dă acces la datele din cont.

Începând de ieri, T5.ro prezintă și alți indicatori pentru site-urile înscrise: bounce rate, durata medie a vizitelor, media numărului zilnic de vizitatori, afișări și afișari/vizitatori din ultima lună și ziua sau luna cu cei mai mulți vizitatori unici din perioada afișată. T5.ro oferă și o imagine cu un exemplu. Noile statistici pot fi văzute în coloana din stânga:

Mi-ar plăcea ca acest serviciu să fie îmbunătățit în continuare prin adăugarea unui meniu din care să poți alege orice perioadă pentru rapoarte și prin publicarea principalelor surse de trafic ale fiecărui site (fără să le detalieze).

Etichete: , , ,