HootSuite scoate versiuni enterprise

HootSuite lansează o suită de instrumente enterprise. Planurile sunt ca acestea să fie disponibile pentru cumpărare din august. Compania oferă în prezent un social media dashboard ideal pentru campanii, iar pachetele premium (numite aur, argint și bronz) vor include mai multe informații despre utilizatori. Ultima versiune a principalului lor produs a adus și integrarea cu Google Analytics.

Scout Analytics Dashboard

Compania de analiza comportamentului pentru publisheri digitali Scout Analytics a anunțat lansarea Scout Analytics Dashboard. Acesta identifică atributele targetate în profilurile utilizatorilor și nivelul de implicare. În plus, preconizează audiența și impactul următorelor campanii.

Yahoo! Web Analytics nu mai suportă versiunea 4

Yahoo! Web Analytics a lansat în 2009 versiunea 5 pentru codul de tracking (cel care se introduce în site-uri pt a colecta datele) și a updatat versiunea 4. La sfârșitul acestei luni se termină orice fel de suport oferit de Yahoo! pt v4. El va funcționa în continuare, dar nu va mai primit update-uri, eliminarea erorilor sau suport tehnic.

Una dintre agențiile partenere ale Yahoo! WA a lansat un instrument care verifică dacă site-urile încă au vechiul cod. Acesta oferă o versiune de test gratuită.

Etichete: , , ,