Un pas mic făcut săptămâna asta de Google+ pare a fi începutul unui nou mod de a vizualiza datele din serviciile Google. Google+ Dashboard din panoul de administrare al paginilor promite că va conține cele mai importante date pentru afaceri. Acestea sunt preluate din AdWords, YouTube, Maps și alte servicii Google. Nu doar statisticile se găsesc acum într-o singură pagină. Tot de acolo pot fi editate datele de contact ale unei afaceri o singură dată pentru toate aceste servicii, pot fi văzute notificările într-un singur loc și pot fi publica imagini, video etc.

google-plus-insightsCu această ocazie apar și Insights pentru paginile Google+. În imaginile de prezentare putem vedea că avem statistici asemănătoare cu cele oferite de alte rețele sociale.

google-plus-actions

Sunt convins că toate acestea sunt la început și vor urma multe îmbunătățiri la ele. Noul dashboard nu vine să înlocuiască alte servicii, dar va fi util pentru cei care se ocupă de managementul prezenței online a brandurilor, în încercarea de a îi face să verifice mai des contul de Google+. De urmărit…

Etichete: , , , , , ,